annat skit

sitter i skolan och väntar på lunch, det här är helt värdelöst. jag hatar grafisk form A. de är lunch om en timme, det känns väl lite lättande. en sak till, jag kan iaf säga att jag har världens BALLASTE tröja på mig så, fuck you!

allt i ett

ja, som sagt så har jag ju tjatat lite om att jag har varit sjuk? mmh, belive me. jag var fan sjuk på riktigt!
jag blev magsjuk! johan smittade mig, så jag låg hemma och spydde hela fredagen, och jag lyckades visst smitta veronica i min klass.. stackars oss! aja, nu har jag iaf haft skiten, bra att man bara kan ha skiten en gång, ett stort pluss!
på måndagen så kände jag att jag inte orkade gå upp till skolan, men jag lyckas iaf ta mig upp och skickar ett sms till emma, som sedan skickar tillbaka ett sms till mig och säger att vi har studie dag! jag blev överlycklig och somnade om och ringde sedan jossan, som dagen till ära fyllde hela 18 år! så jag gick till henne och fikade med hennes mamma och mormor sen gick vi ner på stan och käkade middag på nancy's, mmh alltid lika gott! sen gled vi lite på stan och hon köpte lite stuff, sen drog vi hem till henne igen och kollade lite tv. det var en härlig dag!
i tisdags så hade johan fått lite extra cash så han bestämde sig för att köpa ps3 (playstation 3) han köpte ett skitroligt bil spel och krigar spel, SJUKT KUL!!! btw, så har vi beställt as balla tröjor, så nu har vi bestämt dom ballaste tröjorna i hela södertälje, inget snack om saken! vi fick dom idag och jag är nöjd. nu ska jag gå och äta thai-mat och sen spela lite ps3 med min baby. heilbajs!

hatar

det jag hatar är att när jag blir ledsen, så blir jag jätteledsen och det tar väldigt mycket på mig. 
jag orkar inte göra någonting.. när jag blir stor ska jag bli SNYGG!

wine,wine,wine

För det första så ska jag absolut inte börja jobba i tumba centrum på den lilla affären som säljer en massa små saker, för jag har insett att det dem bara säljer är en massa skit och han som jobbar i butiken är helt dumihuvudet och han måste ha fobi för människor. han verkar ju inte kunna prata med folk och vågar inte ens titta på dem. en sån människa ska inte ens få jobba i en butik, om man inte vet hur fan man öppnar käften och vet hur man är trevlig, vad fan gör han i en affär, han kan ju inte ens prata. så nejtack, jag känner mig inte det minsta intresserad utav att jobba med en jävla idiot som inte ens vet hur fan man säger hej, så du kan ju dra åt helvete.
För det andra, så hade johan legat hemma och spytt hela tisdagsnatten och spydde fortfarande hela dagen på onsdagen. jag började känna mig hängig och tung i hela huvudet så jag bad veronica känna på min panna, jo. jag hade feber. så det var bara att åka och köpa nyponsoppa till johan och åka hem och sova. jag vaknade upp idag hade fortfarande feber och har sprungit på toaletten några gånger, börjar bli rutten i magen. johan har däremot blivit mycket bättre, och det är ju bara bra. jag tyckte så synd om den stackarn, det är aldrig kul att spy. usch. För det tredje, så tycker jag inte om martin, våran nya lärare i foto grafisk kommunikation, han är en jävla låtsas viking som har gjort en fläta utav sitt rödhåriga skägg som säkert lyssnar på ultima thule. fan, honom vill man ju bara skjuta i pannan, jag klarar inte av honom. BLÄ!
Nu orkar jag inte klaga mer. Over and Out!

5 år

jag orkar inte. just nu så vill jag bara vara 5 år och inte tänka på någonting alls. fan vad skönt det hade vart!
det är allt jag har att komma med just nu, och att jag älskar dig...

skolan

Man känner att man inte orkar med, man orkar helt enkelt inte med skolan.
jag ska skriva svar på essäfrågorna tills på fredag, och skriva en fördjupning om panikångest/depression på vardagspsykologin. allt kommer på samma gång, som vanligt. men det är bara att se framemot att det snart är lov igen!

kaktusbruden = Madde

411925-1

2008

Another year has passed and i'm alright..
ett nytt år, nya tag.

RSS 2.0