Tänd ett ljus


Första advents middag hemma hos min mor&far, så himla fint och så himla gott.
Jag fick bota bakfyllan med lite tacos.
Och som tur var så kunde jag äta vid detta laget!
Tackar mamma och pappa för en fin advents middag!

 




I wanna rock n roll all night


Gårdagens festligheter var det bästa på länge. Jag och min käre pojkvän Johan vart så dyng fulla att vi faktiskt satt och spydde på toaletten när vi kom hem. Men vi höll ju iallafall mottot, det var väl all in som gällde eller? Justja det är ju första advent idag också, mysigt!




Svampbob fyrkant


Vill passa på att säga ett stort jävla grattis, grattis, grattis till Svampbob som fyller 10 år idag!




Crazy, crazy, crazy night!


Jag hade en dejt. En tjej. Hon heter Evelyn, och hon är min vän. Vi hade tjej häng hemma hos mig. Jag stod för middagen som tydligen blev väldans lyckad och jag kan ju inte göra mer än att high fiva med mig själv och ha ett stort smile i fejset! Vi drack vin och lyssnade på disco låtar som: Patrick Hernandez - Born To Be Alive & Boney M Daddy cool kunde ju liksom inte bli mer disco feelings vid det här laget! Vi drog till 550 där vi bland annat träffade upp människor som: Elina, Emelie, Rajja, Acke, Ceevan & Fredrik. Drinken som jag beställde var så jävla äcklig, alltså den smakade bara mjölk och ren jävla sprit. Vem fan vill dricka mjölk med sprit? Jag pinade i mig den där jäveln och tog mig en sedan en cider och jag var på topp! Vi skulle på efter dojja eller en efter gädda, avgör själva vilket ord ni väljer att använda. Det jag mest ville komma fram till var att jag hade en sjukt bra kväll som vart mer än lyckad. Köpte en veggo burgare med Ceevan halv fyra mitt i natten för då var det bara vi två kvar och det var utan tvekan den bästa veggo burgaren ever, (hehe ok, den kanske var så pass god för att jag var full.. eller?) Sen så vill jag tillägga att jag har världens bästa pojkvän som betalade taxi till mig så att jag kunde komma hem. Han mötte mig vid taxin och gav mig en kram och en puss, sen så klämde han mig på rumpan! Ikväll är det bara att tuta&köra för vi gör det igen!


0%


Sitter och lyssnar på Alice cooper och hux flux börjar tårarna att spruta. Utan att jag själv vet varför. Så här sitter jag och gråter för mig själv.. Vilken jävla grej, fattar noll procent liksom.

And if I only could, Make a deal with God,


Alltså att vakna upp av att man faktiskt gråter på riktigt är så jävla ocoolt och ofett som det bara kan bli. Vad fan, det säger ju sig självt. Jag drömde en hemsk mardröm och jag vill då fan inte uppleva det igen. Tack.

Snickar boden


Har som sagt lekt med min vapendragare Evelyn idag. Alltså vi lyckades vara busigare än Emil i Lönneberga. En fråga som jag ställer mig själv: Hur fan lyckas man med det? Menar mest att det är svårt att vara SÅ jävla busig som Emil är! Det vart snickar boden efter alla våra hyss och bus. Hehe fett.

Vi lämnade en bukett blommor, testade intressanta skor på DinSko, Evelyn bjöd mig på lunch, jag köpte tre donuts läppglans för 49:-, vi missade en buss, vi satt och läste massa gossip på finest.se/falsksanning och skrattade, vi åt upp två popcorn skålar, vi drack julmust, vi rökte i Evelyns soffa inne i vardagsrummet, vi tittade på jul i kapernaum och trolltider på youtube, vi tittade på singing bee celeb, jag fick en het blå klänning utav Evelyn.
Så jävla fett alltså & så jävla busiga!


Hyss i Lönneberga


Idag blir det en massa hyss tillsammans med min vapendragare Evelyn!
Det blir ungefär lite som Emil i Lönneberga!



Kent

I mars 2010 kommer Jan Gradvalls stora bok om Kent!

Alltså jag ska stå först i kön, jag ska fanimej vara den första som köper boken. Åh, längtar! <3


Kiss eller sweden rock?


Sweden rock festival har varit sveriges största festival i många år. Förra året brast det, Peace&Love drog om sweden rock och peace&love blev sveriges största festival. Då sa sweden rock arrangörerna att dem måste sattsa på väldigt stora band om dem ska bli sveriges största festival igen. Dem hade alltså blivit tvugna att försöka få dit Iron maiden eller Kiss.. Nu när jag går in på aftonbladets hemsida så blir jag helt förtvivlad och irriterad.



Utkast ifrån aftonbladet:

Sweden rock hade inte råd – nu tvingas de konkurrera med hårdrocksgruppen

De förlorade budgivningen om sin drömbokning.

Nu tvingas Sweden rock att konkurrera med självaste Kiss.

– Det är olyckligt, säger festivalgeneralen Ingolf Persson.

I går presenterade bokningsbolaget Live Nation att Kiss gästar både Stockholm och Malmö i mitten av juni.

Ett glädjebesked för många svenska hårdrockare.

Men inte för festivalen Sweden rock.

Kiss spelning i Stockholm kolliderar nämligen med festivalens finaldag, den 12 juni.

Och som om inte det vore nog: Festivalen var själva med i dragkampen om monsterbokningen – men förlorade.

– Det är klart att det hade varit en drömbokning för oss. Men det är lite svårt för en festival som oss att vara med ända in i slutet av en sådan förhandling. Det handlar om så mycket pengar, säger Ingolf Persson, festivalgeneral på Sweden rock.



Nu måste jag alltså tvingas välja mellan sweden rock eller kiss? Det känns så fruktansvärt tråkigt. Jag har aldrig sett kiss live och skulle hemskt gärna vilja se dem jag menar jag är liksom uppvuxen med musiken. Å andra sidan så är en sommar utan festival ingen riktig sommar och sweden rock 3 år i rad, det går liksom inte att bryta mönstret än. Sweden rock har lyckats haft så pass många bra band och det väger nog förhoppningsvis upp mot Kiss! Hoppas att kiss kommer tillbaka, för jag har gjort mitt val... Sweden rock 2010 here I come!


Män, män & ännu mera män


Det här är tre riktiga MÄN! Mina absoluta favorit skådespelare och MÄN!
Så nu har jag delat med mig av mina favoriter och dom är bäst!


Anthony hopkins



Robert de niro



Mikael persbrandt

Mew


Mån, 23 November 2009
21:00
MEW Cirkus STOCKHOLM Boka eller läs mer


Japp, och så har det hunnit bli den 23 november 2009 då Mew spelar på cirkus i Stockholm. Fan i helvetets jävla skit fan att jag är arbetslös och har alltså noll kronor. Hade så hemskt gärna velat gå. Men det kommer fler chanser, right? Jag får väl iallafall hoppas..


Barret


Alltså nej, jag är inte nöjd med mitt hår. Varför i helvete ska jag alltid försöka mig på experiment som misslyckas och blir en blandning av: svart, mörkbrunt & brunt! Jag är så jävla missnöjd. Igen. Samma visa om och om igen. Visserligen är det inte så mycket svart i håret och förmodligen så kommer det att sköljas ur i tvätten. Men vad fan jag får panik och känner att jag måste ta tag i detta! Så, antingen eller.. Antingen: kanske ska ta och köpa hem en blekning och bleka det lite så att jag får bort de partier som är mörka och tonar håret i en ljus brun färg? (Så att det inte misslyckas och blir typ svart igen..) Eller så kör vi på denna eviga längtan att det faktiskt sköljs ur en massa och jag blir nöjd? Fan det lutar nog åt att köpa en blekning imorgon faktiskt... Jag menar vem fan försöker jag lura? Jag blir ju aldrig nöjd..

Nu ska jag slå mig ned i sängen och glo på spaning med Bridget jones, jag skall äta två klementiner och vara ledsen T18! Till all rätt också faktiskt. GODNATT!

Du é inte klok Maddicken!


Johan:
''Du é inte klok Maddicken!''
Jag: ÅH! Jag såg Maddicken på tv för inte alls så länge sedan.
Johan: ''Kan inte Albert få flyga?''
Jag: HAHAHAHAHA sa du Albert?
Johan: Ja, vad fan heter han då?
Jag: Hahah han heter Abbe!


Speechless!


Jag blir så himla glad! Du gjorde verkligen min dag och detta satte ett fint spår i mitt hjärta!
En konversation på msn med en vän, jag nämner inga namn!


Anonym:
haha nej men du har så jäkla skön stil, personlighet liksom allt!
och det är inte ofta jag fastnar för människor men ibland önskar
jag att jag var/såg ut som dig :$  hehe

Madeleine säger:
<3x10000000000000000000

Igår var en dag.


Igår var en alldels fin dag. En sån där dag som man längtar efter att få ha ibland, ni vet?
Jag fick saker som är väldigt behövligt för mig just nu och det var:

Jacka ifrån Monki
Skor ifrån Monki
Kofta ifrån Gina tricot
5-pack strumpor ifrån H&M
Puder ifrån H&M

Jag är SJUKT NÖJD över alla dessa kap, jag tar av mig hatten för jag både bugar och bockar. Tack käre mor&far, you know I love ya big time!



Igår blev det absolut inget intag av alkohol i kroppen, eller jo ok. En klunk öl, men det var fortfarande bara EN ENDA klunk! Ikväll blir det dock ändring på det. För kvällens bravader är att vi blivit bjudna till Ostens födelsedags kalas och vi lovar dig Osten, vi kommer inte att trasha festen igen! Hehe. Ska laga så sjukt god middag idag som består utav: Wokade grönsaker, quorn filéer, vitlöksbröd, keso, avocado & citron! Åh alltså, jag känner att den här kvällen kommer att bli en lika lyckad kväll som gårdagen vart! Förutom att det blir massor intag av alkohol som rusar runt i kroppen ikväll och vi satsar stenhårt på att köra ALL IN!!!

Ps. Är så jävla hungrig och ser fram emot min brakar middag! PUSS. Ds.


Mor&Jag


Jag sitter och inväntar min mor som stämplar ut ifrån sitt jobb 15:00, hon blir alltså fri för dagen! Men mor min slipper tyvärr inte undan ifrån mig! Hehe. Skärholmen here we come! (vi ska shoppa!) Åh det ska bli så himla mysigt och roligt. Ska vara sådär extra tjejig hade jag tänkt! Efter shopping rundan så bär det av hem till Johans päron där vi är bjudna på fredags-middag! Alltså shit vilken fullspäckad fredag jag har, HÖR OCH HÄPNA jag skall icke bli berusad ikväll! Jag känner på mig att detta kommer bli en bra dag/kväll.

Is a place

Stallet är en underbar plats. Jag åker dit och får lite lugn och ro och hälsar på världens vackraste häst.

Please please please


Hade helt glömt bort bandet Shout out louds. Här är en utav deras bästa låtar enligt mig.




Shout out louds - Please please please

Long time ago
The times we had were so and so
It was the worst date of your life
So I called your home your so-called father was on the phone
he wasn't easy to ignore

But we're all happy cause the streets they're always there for us
and it's quite scary when you wake up in the same old clubs
It's getting darker and I know this time wasn't meant for us
So won't you please please please come back to me

But yesterday when i saw your eyes in a black haze
You didn't even know my name
So I walked on pretending that you still belong
but it will never be the same no more

But we're all happy cause the streets they're always there for us
and it's quite scary when you wake up in the same old clubs
It's getting darker and I know this time wasn't meant for us
So won't you please please please come back to me

It's like a picture of a loved one in disguise or
it's like finding something pretty in a jar of lies and
if you want just hide your eyes behind your hair
but you can't see me then you can't find me anywhere

But we're all happy cause the streets they're always there for us
and it's quite scary when you wake up in the same old clubs
It's getting darker and I know this time wasn't meant for us
So won't you please please please come back to me

Come back to me
Please please please
Please please please

http://www.youtube.com/watch?v=ztD-O1u0PeM

it goes on and on and on and on..

Återigen så är det sängen som kallar. Eller okej då, hell's kitchen är definitivt en del utav den hemliga hemligheten som ligger bakom detta sängliggande just nu.

Jag & min vän sängen


Jag älskar sängen. Och just idag vill jag att sängen skall vara mitt tidsfördriv.


Wasa

Alltså jag har fått en fetish. Wasa knäckebröd som heter frukost. Detta knäckebröd har verkligen alltid varit min absoluta favorit, men nu kan jag inte få nog! Äter det till frukost och äter det till och med när jag är godis sugen.. Hehe. PERFEKT! Förresten så är det till och med 7% fibrer i knäckebrödet! Ååh det är så fruktansvärt jävla gott!!

Snart ska jag sitta bänkad framför tv-rutan och titta på grann fejden, har längtat i en veckas tid av att få se just detta avsnitt! Ska bli så himla kul att se gamla gubbar som beter sig som 13. Och gissa vad jag ska äta? Jag ska äta mitt underbara knäckebröd. Hihi

I <3 Wasa knäckebröd, frukost!

And all i ever wanted, is YOU


Vi är bästa vänner som är kära i varandra och älskar varandra.


När vi fyra blir ett!


Jag har precis insett att det verkligen hände. Kudden är blöt av salta droppar som mina ögon ville dela med sig av. Det var inte förns nu jag verkligen förstod att jag har sett dem live. Det var helt fantastiskt, magiskt, underbart & BÄST. Alltså, I'm speechless! Nu vill jag bara ha mer. Jag vill se dem om, och om igen.. Miraklet fredagen den 13.e! Jag är lycklig så jävla LYCKLIG!

Stefan olsdal stod för övrigt två meter ifrån mig, där man köpte band t-shirts. Caroline rusar fram till mig och säger: ''MADDE!! STEFAN STÅR TVÅ METER IFRÅN DIG......'' Mina ögon började fyllas med tårar och jag hade en hand över munnen, ni vet som man brukar göra när man blir chockad? Caroline styrde iallafall upp det hela och tog mig sten hårt i handen det var som att vi satt fast i lim, så hårt höll hon i min hand. Vi stod precis bakom Stefan och hans syster och Caroline sträcker fram ena handen och säger ''ursäkta?'' Stefan vänder sig om och tittar lite snabbt men försvinner lika fort tillsammans med sin syster..

Ps. Jag var så fruktansvärt nervös innan dem gick upp på scen att jag spydde och sedan var tvungen att svälja det igen. (Kunde ju liksom inte spy över någon annans rygg, var tvungen!) Tårar forsade också nerför min kind när dem entrade scenen. Ds.



Ett



Fredagen den 13:e.
Idag är dagen.
Idag är dagen då vi blir ett.
Idag är dagen då jag och Placebo blir ett.




Bisarrt

Madeleine 1x1=1!!!!!!! säger:
måste äta kiwi hahaha
Emmy säger:
det brukar svida på mina händer när jag får kiwisaft på dem
Madeleine 1x1=1!!!!!!! säger:
HAHAHAHAHAHA

1x1=1!


Jag gillar när man får sms som man verkligen blir GLAD över, typ som dem här:


Ceevan: Hehe 24 timmar.
12 november 2009 19:52

-

Evelyn: (Skickade en bild på våra biljetter till placebo konserten)
VAD SÄGS OM DEN SYNEN VA?!
12 november 2009 22:15



*


Idag är det dagen då det bara är 1 dag kvar...



tjej-häng


Kom precis hem efter några timmars tjej snack och fika med Evelyn, vi körde på det gamla hedliga och drog en fika på Café tratten. Jävligt oldschool må jag säga! Nu har vi catchat up lite om vad som har hänt i varandras liv på dem senaste åren eftersom att vi precis har börjat prata med varandra igen, då kan ju sånt vara bra att prata om och roligt för den delen! Lite gamla minnen kom på tal också, såklart. Jag menar sånt kan man ju inte strunta i att prata om! Det var iallafall himla mysigt och jag längtar ännu mer tills på fredag! Tack för en härlig kvälls fika med tjej snack, gamla minnen och tack för att du är du, Evelyn!


2 days left..


Räknade
ner
minuterna
med
spänning
&
en
enorm
glädje
över
att
det
faktiskt
bara
är
2
jävla
dagar
kvar
!!!


Det handlar om minuter


Om 10 fåniga minuter är det ynka 2 dagar kvar. Jag kan inte förstå att klockan fortsätter att ticka & ticka. Snart är det alltså dags! Det börjar krypa i nerverna och nervositeten ligger och lurar i ryggmärgen. Jag ränkar ner minuterna ..



Medication


Vänjer mig aldrig vid tanken av att äta medicin var eviga dag, varje morgon i hela mitt liv..



And I'm the winner, halloween 2009!


Har väntat och väntat på att jag skall få det där samtalet, som jag dock aldrig fick.. Jag fick reda på detta igenom en vän som skrev till mig på facebook och det löd såhär:
Sandra- Grattis till vinsten!! You rocked that halloween costume :)

Förstog först ingenting med tanke på att jag har varit inställd på att jag ska få ett samtal ifrån en okänd person som säger att jag antingen förlorade eller att jag vann. Snabbt och desperat klickade jag mig vidare till The strips sida på facebook. Och gissa vad? Där var jag, på första sidan! En stor bild på mig på första sidan! Jag är verkligen svin nöjd och super glad för detta! Sitter förövrigt och ler för mig själv och försöker förstå att det faktiskt var JAG som vann årets bästa utklädanad på 'The Strips' Halloween fest! Kommer kunna leva på detta ett tag framöver nu. Haha.. Försöker tänka ut hur jag ska lyckas toppa detta nästa år? Det blir nog svårt!




Den här bilden och den här texten har dem lagt upp på The strips sida på facebook:

Vinnare av årets bästa utklädnad på Halloweenfesten blev Madeleine Hällbom, som nu har gratis inträde i ett helt år! Stort grattis från oss på The Strip!

Fars-dag!


Den här dagen är tillägnad till alla far-föräldrar runt om i hela vida världen. Den här dagen är då alltså också tillägnad till min underbara far som verkligen är världens bästa pappa!
Hoppas att du har fått den kanon dagen som du förtjänar! Jag älskar dig!

Ps. (Presenten får du nu i veckan som kommer! Hihi) Ds.

''Ensam mamma söker''


Helt uppspelt över att ''ensam mamma söker'' är slut. Försöker gå in på tv3's hemsida för att kolla på det exklusiva avsnittet om hur mammorna har det just nu i dagens läge. Men jag skojar inte att tv3's hemsida är överbelastat, jag kommer inte in på sidan och jag får panik!!!


yesterdays news

Igår var GULD! Behöver nog inte säga så mycket mer om det. Eller jo förresten..
Jag har saknat dig, Ceevan.

& nu är det bara 5 dagar kvar!!! 5 DAGAR!!!

Birthdaykiddo

Det här inlägget tillägnar jag till Ceevan som är den lyckliga tjejen idag.
För det är Ceevans födelsedag för det är Ceevans födelsedag HURRAHURRAHURRA!
Idag skall det skålas hej villt och det ska drickas hejdlöst mycket!
Förresten.. 6 DAGAR KVAR!!!

1,2,3,4,5,6 & 7!







-


(And I can't sleep without your breathing. And I can't breathe each time you're leaving.
And I'll pray you won't stay away. That you'll come back to me someday...)


Ska vi gå hem till mig och ta en kopp chocklad?

Godmorgon säger fröken virus som ligger och lurar i kroppen. Jag har tandvärken som kommer ifrån helvetet. Det enda som är bra just nu är att jag kan trösta mig själv med en varm kopp chockald.

Cornelis & jag

Är djupfrysen, illamående och febrig. Jävligt bra kombination om man vill slå på stort! Har suttit och lyssnat på Mannen, Myten, Legenden: Cornelis Vreeswijk och drömt mig bort till drömarnas värld. Den fantastiska mannen, den underbara och den mest fantastiska mannen vid namn Cornelis. Om jag fick välja en person som jag skulle vilja träffa som är död så skulle jag utan tvekan välja Cornelis. Vi skulle sitta ute i trädgårn vid ett fika bord och dricka kaffe och äta bullar och kakor han med sin gitarr i famnen och jag med gråten i halsen. Allt skulle vara frid och frjöd, man skulle glöma bort världen för en sekund..  Vi skulle sjunga och skratta tillsammans. Vi skulle blivit världens bästa trubadur, jag och Cornelis!





10 dagar

Har precis suttit och chattat med Caroline på MSN i typ 1 timme. Det handlade mest om placebo, ovanligt att det skulle handla om placebo? Allt kommer att handla om placebo dessa 10 fåniga dagarna som är kvar tills dem entrar scenen i Stockholms annexet! Jag fick låt listan så nu vet jag vilka låtar som kommer att spelas om prick 10 dagar. Alltså, det är helt sjukt! Är lite besviken för låtlistan som dem hade i juli var tyvärr bättre än october listan. Men det gör inget, det är fortfarande placebo och detta kommer förbli historiskt, jag lär ju gråta som en liten unge på 5 år liksom.. DRÖMMEN!

Ring, ring, bara du slog en signal..

Har verkligen haft en kanon helg! Sitter fast klistrad vid min mobiltelefon nu spänd som sjutton och väntar på om jag får det där samtalet eller ej.. Det där samtalet som avgör vem som hade bäst utklädnad på The Strip i lördags! Jag var favorit under kvällen och låg på topp ett. Det som är lite komiskt och ironiskt är att min gamla granne Anders är den som tävlar mot mig, vi har ju alltid varit rivaler! Så det står alltså mellan Marionettdockan & Saw masken!




Anders & saw-masken!


 

 

 

 

Jag som marionett docka!

 

 

 



Halloween 2009 i bilder!

 

 

 

 

EN KLASS FÖR SIG!


RSS 2.0